Georgisk dans i Kiev

Formiddabelt georgisk danseshow i Kiev

Program

Denne tur med litteraturrejser er en hyldest til den østeuropæiske teatertradition. De rusiske og ukrainske operahuse, sangere og dansere er berømte verden over og de georgiske dansere leverer et helt forrygende show og er ikke uden grund et af teaterverdenens syv vidundere. Kom med på denne helt fantastiske tur med litteraturrejser og oplev på egen hånd det bedste fra den østeuropæiske teaterscene, når vi den ene dag besøger operaen i Kiev og den næste oplever de georiske dansere på nært hold. Det er et helt fantastisk show, der har fået anerkendelse verden over.
Turen er en hyldest til den berømte østeuropæiske teaterscene og deres fortrinlige køkken, der er så ukendt på vores breddegrader. Der vil være indlagt festmiddage på anmelderroste georgiske, armenske og ukrainske restauranter. Ud over opera, dans og kulinariske oplevelser i verdensklasse, vil vi på turen have fokus på storbyen og hvorledes nogle af de mest berømte russisksprogede forfattere Gogol og Dostojevsky beskriver den. Med på turen vil I have en dansk og ukrainsk guide og I vil blive indlogeret på et fire-stjernet hotel med sin helt egen og meget unikke historie...

Der vil desuden være en byvandring, hvor I blandt andet vil se de berømte ortodokse kirkekompleks Pecherska Lavra og Sofia katedralen, det gamle antikke centrum og byens litteraturmuseum, hvor en lokal guide vil give os et glimrende indblik i ukrainsk litteratur og historie. Endelig besøger vi det store antikmarked i udkanten af Kiev, hvor der kan gøres gode fund for enhver pengepung. Det bliver et tætpakket program, men der vil alligevel være tid til at at udforske byen på egen hånd.

Det litterære program består af Gogol, Dostojevsky og Boris Akunin. En palet af østeuropæiske forfattere, der på hver deres måde skildrer storbyen og tiden omkring Zar Romanovs hof. Det bliver fire fortryllende dage i selskab med nogle af de mest berømte russisksprogede forfattere, når storbyen Kiev viser sig frem fra sin mest skønne og uforglemmelige side.

Har du gruppen, så har vi en dansk uddannet cand. mag. der med glæde rejser rundt med jer og beriger jer med sin viden og landet, kulturen og litteraturen. I booker selv fly og hotel og tilsvarende booker I en guide hos litteraturrejser, der vil følge jer på hele turen. Prisen er 5.000,- danske kroner og dertil guidens transportudgifter, diæter og hotelophold. Dertil 3.000,- danske kroner til den ukrainske guide.

Periode og priser


4 dage

5.000,- for en dansk uddannet cand. mag. i litteratur med som guide


Et forslag

 

Dag 1:  Ankomst Kiev. Foredrag. Ukrainsk


festmiddag  efterfulgt af et besøg i det


verdensberømte operahus.


Dag 2: Kiev. Foredrag og byvandring. Tidlig


georgisk festmiddag efterfulgt af turens


højdepunkt i form af de berømte georgiske


dansere.


Dag 3: Kiev. Det store antikke marked i Kiev.


Armensk frokost. Dagen på egen hånd.


Dag 4: Afrejse Kiev
LITTERATURREJSER

Det første rejseselskab i Danmark med fokus på litteraturen. Bestil en cand. mag. i litteratur til at følge dig og din gruppe rundt i det litterære landskab.


Et unikt koncept, hvor du læser de største litterære værker og besøger nogle af de meste interessante lande, byer og mindesmærker verden har at byde på med fiktive karakterer og forfatterskaber som rejseførere.

Kontakt


Laurentiigade 1 D

8900 Randers C

Mail: thomas@litteraturrejser.dk

Telefon: 42 68 53 77
Copyright @ All Rights Reserved