kurbadsrejser

Kurbadsrejser

I samarbejde med kurbadsrejser.dk har I mulighed for at besøge nogle af de mest interessante områder i Europa. Steder, der er fyldt med historie, sublim natur og spændende forfatterskaber. Tag på en moderne dannelsesrejse, nyd kurbadenes utallige rekreationsmuligheder og få indblik i nogle af verdenslitteraturens største værker. Rejserne arrangeres af ukrainske kurbadsrejser, men der vil være en guide med fra litteraturrejser. Prisen for den danske guide er 5.000,- danske kroner.

Sortehavet


Tag med litteraturrejser og kurbadsrejse på en fantastisk kurbadsrejse til Sortehavets perle Odessa. Oplev det skønne område og den fantasiske by, der til alle tider har tiltrukket og inspireret forfattere, og som var zar Romanov familiens yndlingsområde. Se de berømte Potemkintrapper og det fantastiske litteraturmuseum i byens centrum og kombiner kurbadenes velvære med en gennemgang af nogle af den russiske litteraturs største værker. Læs mere på kurbadsrejser.dk

Det Østrig-Ungarske Storrige


Det tidligere Østrig-Ungarske storrige dominerede det europæiske verdenskort i tiden frem mod det nittende århundredes begyndelse. Wien var omdrejningspunktet for det europæiske åndsliv og når de store tænkere havde brug for rekreation tog de på kurbadsophold i nogle af det Østrig-Ungarske storriges mange fantastiske kurbadsområder Baila Hercula, de ukrainske Karpaterbjerge eller de østrigske Alper. Kom med litteraturrejser og kurbadsrejser på en dannelsesrejse tilbage i tiden, når vi besøger det Østrig-Ungarske storriges besiddelser og går i fodsporene på nogle af verdenslitteraturens største forfatterskaber.
Rumænien
Skønne Baila Hercula i Rumænien var kejserinde Sissi's yndlingsområde. Hun kom her ofte og stedet er på mange måder en sand perle. Den underskønne natur og den fantastiske arkitektur fra tiden omkring fin-de-siecle står i stærk kontrast til det moderne byggeri, der blev foranstaltet i halvfjedserne og på mange måder er Baila Hercula indbegrebet af Den Skønne Tids storhed og fald. Læs mere på kurbadsrejser.dk

Sicilien


Sicilien har hørt under utallige herskere og overalt er der historiske tegn på de forskellige kolonimagter fønikerne, grækerne og romerne. Ud over at være et stort åbent museum er Sicilien berømt for sine kurbade, der har tiltrukket prominente gæster lige fra romerske ledere til Wagner, Thomas Mann og Descartes. Den store ø har en fantastisk natur og fortællingerne knyttet til området er mange. Tag med litteraturrejser og kurbadsrejser tilbage til antikken og gennemgå nogle af den europæiske guld - og sølvalders største værker. 

LITTERATURREJSER

Det første rejseselskab i Danmark med fokus på litteraturen. Bestil en cand. mag. i litteratur til at følge dig og din gruppe rundt i det litterære landskab.


Et unikt koncept, hvor du læser de største litterære værker og besøger nogle af de meste interessante lande, byer og mindesmærker verden har at byde på med fiktive karakterer og forfatterskaber som rejseførere.

Kontakt


Laurentiigade 1 D

8900 Randers C

Mail: thomas@litteraturrejser.dk

Telefon: 42 68 53 77
Copyright @ All Rights Reserved