Rejseforsikring

Rejseforsikring


Det anbefales at tegne et privat rejseforsikring inden afrejse, da det gule og blå sygesikringskort ikke altid dækker i udlandet.

Litteraturrejser tilbyder i samarbejde med Den Europæiske Rejseforsikring de bedste rejseforsikringer til en gunstig pris. Der kan enten tegnes en forsikring per rejse eller en forsikring, der dækker hele året. Vi anbefaler altid at tegne en helårlig forsikring, der dækker både rejser i Europa og Verden, så er I ved alle rejser op til to måneders varighed på den sikre side, og I ved at skulle uheldet været ude, så er I dækkede. Ved mere end to årlige rejser er det samtidig ofte den billigste løsning, og så er det gjort. Det giver tryghed og ro, at have en rejseforsikring.


Såfremt en rejseforsikring måtte ønskes, så forespørg herom  i en særskilt kommentar, og vi vil sende et tilbud på en rejseforsikring samtidig med fakturaen for den bestilte rejse. Herefter kan I læse tilbudet igennem i fred og ro og efterfølgende beslutte, om det er noget for jer. Ligesom depositum for rejsen, som det fremgår af fakturaen, skal indbetalens indenfor 7 hverdage efter modtagelse, så skal også rejseforsikringen tegnes og betales indenfor en uge(7)dage efter modtaget tilbud.


Den Europæiske Rejseforsikring har mange års erfaring med rejseforsikringer, og tilbyder forsikringer, der dækker meget bredt. Det vil sige, en forsikring tegnet i forbindelse med en tur arrangeret af litteraturrejser dækker rejser til andre rejsemål, aktiv ferie med videre. Ikke mindst er rejseforsikringen rigtig god at have i forbindelse med sygdom på ferien(den giver adgang til både offentlige og private hospitaler de fleste steder), men også hvis man er nød til at afbryde ferien og returnere til Danmark eller hvis man af forskellige årsager slet ikke har mulighed for at tage afsted. Det giver en udvidet tryghed før, under og efter rejsen at have en rejseforsikring.

Ønsker du en rejseforsikring, så oplys herom i forbindelse med bestilling af din rejse, og vi vil snarest sende dig et tilbud med dertilknyttede betingelser, som formuleret af Den Europæiske Rejseforsikring.


Vi samarbejder med Den Europæiske Rejseforsikring, hvilket betyder at vi får provision per solgt forsikring, men priserne er de samme, uanset om der købes gennem os eller direkte hos Den Europæiske Rejseforsikring. For os er samarbejdet en stor fordel, da det giver os mulighed for at tegne individuelle rejseforsikringer på jer rejsende, hvilket giver både jer og litteraturrejser sikkerhed og tryghed ved uforudsete begivenheder, som hverken rejsegarantifonden eller Den Europæiske Rejseforsikring dækker. Dvs. tegner I en rejseforsikring gennem os, så har vi mulighed for at tegne en udvidet rejseforsikring på jer, hvilket sammen med sikkerheden tilbudt af Rejsegarantifonden gør, at alle tænkelige og utænkelige scenarier er forsikret og dækket ind. Det er et krav fra Den Europæiske Rejseforsikring, at vi tilbyder og sælger deres forsikringer gennem vores bureau, for at kunne tegne en udvidet rejseforsikring.

Litteraturrejser er kun formidler af forsikringer fra Den Europæiske Rejseforsikring. Aftalen er mellem Den Europæiske Rejseforsikring og kunden. Derfor bedes I læse betingelserne igennem inden der tegnes en forsikring. Der henvises til Den Europæiske Rejseforsikrings hjemmeside. Ganske kort kan vi oplyse om, at der er mulighed for at tegne forsikring per rejse/antal dage og helårlige forsikringer ligesom der tilbydes basis og basis plus forsikringer, og at disse kan tegnes individuelt eller som en familieforsikring. Den dyreste variant, en udvidet familieforsikring verden koster 1.699,- årligt.


LITTERATURREJSER

Det første rejseselskab i Danmark med fokus på litteraturen. Bestil en cand. mag. i litteratur til at følge dig og din gruppe rundt i det litterære landskab.


Et unikt koncept, hvor du læser de største litterære værker og besøger nogle af de meste interessante lande, byer og mindesmærker verden har at byde på med fiktive karakterer og forfatterskaber som rejseførere.

Kontakt


Laurentiigade 1 D

8900 Randers C

Mail: thomas@litteraturrejser.dk

Telefon: 42 68 53 77
Copyright @ All Rights Reserved